Кавадарци

Таг
2Вести

ТРОЈЦА КАВАДАРЕЧКИ СЛИКАРИ СЕ ЗДРУЖИЈА НА ИЗЛОЖБАТА „РЕАЛНОСТ НАСПРОТИ АПСТРАКЦИЈА“ ВО ВЕЛЕС

НАНЕВСКИ, СЕКОВСКИ И ШЕМОВ СО ЗАЕДНИЧКИ УМЕТНИЧКИ ПРОЕКТ ВО КАВАДАРЦИ