Ке Хуј Кван

Таг
3Вести

КЕ ХУЈ КВАН И БРЕНДАН ФРЕЈЗЕР – АКТЕРИ ЗАБОРАВЕНИ ОД ХОЛИВУД СЕ ВРАТИЈА СО ОСКАР

НОМИНАЦИИТЕ ЗА ОСКАР НАКЛОНЕТИ КОН АКТЕРИТЕ СО АЗИСКО ПОТЕКЛО – КИНА ЈА СЛАВИ МИШЕЛ ЈЕО, ВИЕТНАМ СО ДВАЈЦА ПРЕТСТАВНИЦИ

ДЕТСКАТА ЅВЕЗДА НА „ИНДИЈАНА ЏОНС“ И „ГУНИЗИ“, КЕ ХУЈ КВАН, ОСВОИ ЗЛАТЕН ГЛОБУС И НАПРАВИ НЕВЕРОЈАТЕН КАМБЕК ПО РЕЧИСИ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИИ