Кејси Афлек

Таг
4Вести

КЕЈСИ АФЛЕК СНИМИ ФИЛМ ЗА ТАТКО И ЌЕРКА ВО СВЕТ БЕЗ ЖЕНИ

ЖАЛАМ ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНОСТА КОН КОЛЕШКИТЕ, ВЕЛИ ОСКАРОВЕЦОТ КЕЈСИ АФЛЕК

ЏЕНИФЕР ЛОРЕНС И ЏОДИ ФОСТЕР МЕСТО КЕЈСИ АФЛЕК ЌЕ ГИ ПРЕТСТАВАТ НАЈДОБРИТЕ АКТЕРКИ НА ОСКАРИТЕ

ЛАНСКИОТ ПОБЕДНИК КЕЈСИ АФЛЕК НЕМА ДА СЕ ПОЈАВИ НА ОСКАРИТЕ