Кејт Бланшет

Таг
3Вести

МОДАТА СЕ СПОИ СО МАСКИТЕ НА ВЕНЕЦИСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СКОРСЕЗЕ И БЛАНШЕТ РАКА ПОД РАКА ГО ОТВОРИЈА КАН (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЖЕНСКИ ЅВЕЗДИ ДОМИНИРААТ ВО КАНСКОТО ЖИРИ