АКТЕРКАТА РЕЈЧЕЛ БРОСНАХАН ЈА ПРОМОВИРА НОВАТА КОЛЕКЦИЈА НА БРЕНДОТ НА НЕЈЗИНАТА ПОКОЈНА ТЕТКА КЕЈТ СПЕЈД