Кејт Винслет

Таг
3Вести

ДАСКАТА КОЈА Ѝ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ НА РОУЗ ВО „ТИТАНИК“ СЕ ПРОДАДЕ ЗА НАД 700.000 ДОЛАРИ

НОВИОТ РОМАН НА ШЛИНК, „ОЛГА“, СЛИЧЕН НА „ЧИТАЧОТ“ ОД ПРЕД 22 ГОДИНИ

НИКОГАШ НЕ СМЕ СЕ ВЉУБИЛЕ СО ДИКАПРИО, ВЕЛИ КЕЈТ ВИНСЛЕТ