Кејти Пери

Таг
9Вести

КЕЈТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ ГО ЧЕКААТ ПРВОТО ДЕТЕ

КЕЈТИ ПЕРИ ОБВИНЕТА ЗА ПЛАГИЈАТ И МОРА ДА ПЛАТИ 550.000 ДОЛАРИ

КЕЈТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ СЕ СВРШИЈА НА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

КЕЈТИ ПЕРИ Е НАЈПЛАТЕНАТА ПЕЈАЧКА НА СВЕТОТ, МЕЃУ НИВ И ГЕРМАНСКА ЅВЕЗДА НА ШЛАГЕРИ

ФАНОВИТЕ МИ ГО СКРШИЈА СРЦЕТО – КЕЈТИ ПЕРИ ГОВОРИ ЗА ДЕПРЕСИЈАТА

МОДАТА И КАТОЛИЦИЗМОТ СЕ СПОИЈА НА МЕТ ГАЛА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КЕЈТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ СЕ ЗАПОЗНАА СО ПАПАТА ФРАЊО И ПОТВРДИЈА ДЕКА ПОВТОРНО СЕ ЗАЕДНО

КЕЈТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ ЗАЕДНО НА ОДМОР НА МАЛДИВИ