СРЕДЕ КАЛИФОРНИСКА ПУСТИНА ЌЕ СЕ ГРАДИ НАЈГОЛЕМИОТ ВЕШТАЧКИ БРАН ЗА СУРФАЊЕ НА СВЕТОТ