Келн

Таг
2Вести

КЕЛН ЌЕ ПОСТАВИ СЕМАФОРИ СО ИСТОПОЛОВИ ДВОЈКИ

КЕЛНСКАТА КАТЕДРАЛА ОСВЕТЛЕНА ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД КРАЈОТ НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА