келнери

Таг
3Вести

ПАРИСКИТЕ КЕЛНЕРИ СЕ ТРКАА НИЗ ГРАДОТ НОСЕЈЌИ КАФЕ И КРОАСАН НА НАСТАН КОЈ ПОЧНА ПРЕД 110 ГОДИНИ

РЕСТОРАН СО РАЗГОЛЕНИ КЕЛНЕРИ СТАНА ХИТ ВО КИНА

ХОЛАНДИЈА СЀ ПОВЕЌЕ КОРИСТИ РОБОТИ-КЕЛНЕРИ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНАВИРУСОТ