Кери Фишер

Таг
3Вести

КЕРИ ФИШЕР „ОЖИВЕАНА“ ВО „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“

КЕРИ ФИШЕР УШТЕ ЕДНАШ ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ВО „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“

ФАНОВИТЕ БАРААТ МЕРИЛ СТРИП ДА ЈА ЗАМЕНИ КЕРИ ФИШЕР КАКО ПРИНЦЕЗАТА ЛЕЈА