Киев

Таг
4Вести

ВО ПОДРУМСКА КЛИНИКА ВО КИЕВ ДЕНОНОЌНО СЕ ГРИЖАТ ЗА 21 БЕБЕ РОДЕНИ ОД СУРОГАТ МАЈКИ

УКРАИНА Е ДОМ НА СЕДУМ ЛОКАЛИТЕТИ ОД ЛИСТАТА НА СВЕТСКО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО

ИЗГРАДЕНО ПО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА, КИЕВСКОТО МЕТРО СТАНА ЗАСОЛНИШТЕ ОД РУСКИТЕ ПРОЕКТИЛИ

БАШ СИ ЗГОДЕН – УКРАИНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ЗАПОЗНА СО ТОМ КРУЗ