Килиманџаро

Таг
2Вести

НА КИЛИМАНЏАРО И ДУРМИТОР НЕМА ДА ИМА ГЛЕЧЕРИ ДО 2050, ВЕЛИ НОВ ИЗВЕШТАЈ НА ОН

КИЛИМАНЏАРО ДОБИ ИНТЕРНЕТ ЗА ДА МОЖАТ ПЛАНИНАРИТЕ ДА ОБЈАВУВААТ НА ИНСТАГРАМ И ТВИТЕР