КИНГСЛИ КОМАН ГО ОСВОИ 20. ТРОФЕЈ ЗА СЕДУМ ГОДИНИ ОТКАКО ГО УНИШТИ СВОЈОТ МАТИЧЕН КЛУБ ПСЖ ВО ФИНАЛЕТО НА ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ