„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ДОБИ ДВЕ НАГРАДИ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ ВО БОГОТА И ЗАГРЕБ