кино прикажување

Таг
3Вести

„АВАТАР 2“ НЕ ГИ ИСПОЛНИ ОЧЕКУВАЊАТА, ВО ПРВИОТ ВИКЕНД ЗАРАБОТИ „САМО“ 435 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„ВОНДЕР ВУМАН 2“ ЗАРАБОТИ САМО 38,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТКАКО ДОЈДЕ ВО КИНАТА

„ИСЦЕЛИТЕЛ“ НА СТАВРЕСКИ ОД 19 ЈУЛИ ИГРА ВО ГРЦИЈА