кинодистрибуција

Таг
3Вести

„НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ“ ЈА ПОЧНУВА СВЕТСКАТА КИНОДИСТРИБУЦИЈА ОД ФРАНЦИЈА, ЌЕ УЧЕСТВУВА НА УШТЕ 12 ФЕСТИВАЛИ

„ХОМО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО САД