Кипар

Таг
3Вести

КИПАР ЌЕ ИМ ГО ПЛАТИ ЦЕЛИОТ ОДМОР НА ОНИЕ КОИ ЌЕ СЕ ЗАРАЗАТ СО КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА

11-ГОДИШЕН ШТИПЈАНЕЦ МЕЃУ ТРОЈЦАТА МАКЕДОНСКИ МАТЕМАТИЧАРИ КОИ ОСВОИЈА МЕДАЛ НА БАЛКАНИЈАДАТА ВО КИПАР

КИПАР ГО ГРАДИ НАЈГОЛЕМОТО КАЗИНО ВО ЕВРОПА ЗА 550 МИЛИОНИ ЕВРА