„Кис“

Таг
2Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ БЕНД „КИС“ СЕ ПОЗДРАВИ СО ПУБЛИКАТА ВО ЊУЈОРК, БЛИЗУ ДО МЕСТОТО КАДЕ ШТО ПРЕД 50 ГОДИНИ ЗАПОЧНАА ДА СВИРАТ