Кисела Вода

Таг
3Вести

„СУПЕРХИКС“ 30 ГОДИНИ НАПОРНО РАБОТАТ КАКО РАБОТНИЦИТЕ НА АВТОПАТОТ СКОПЈЕ-ОХРИД, РЕЧЕ АКТЕРОТ ДОКСЕВСКИ НА СЛАВЕНИЧКИОТ КОНЦЕРТ НА БЕНДОТ

КУЛТУРНО ЛЕТО ВО КИСЕЛА ВОДА ЗАПОЧНУВА НА 26 ЈУНИ, ЌЕ ИМА КОНЦЕРТИ И СЕМЕЈНИ ЗАБАВИ

ГОЛЕМАТА ПРОСЛАВА НА 30 ГОДИНИ „СУПЕРХИКС“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО КИСЕЛА ВОДА, САМИ НИ СЕ ЈАВИЈА, ВЕЛИ ФРОНТМЕНОТ ПЕТАР МЛАДЕНОВСКИ