Кит Флинт

Таг
6Вести

ДОНАТЕЛА ВЕРСАЧЕ СЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ОД КИТ ФЛИНТ

РАСТЕ СТАПКАТА НА СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ КОИ СЕ САМОУБИВААТ

ФАНОВИ ОД ЦЕЛ СВЕТ СЕ ЖУРКАА НА ПОГРЕБОТ НА КИТ ФЛИНТ ОД „ПРОДИЏИ“

КИТ ФЛИНТ СЕ ОБЕСИЛ, УТВРДИ ИСТРАГАТА, „ПРОДИЏИ“ ГИ ОТКАЖА СИТЕ НАСТАПИ

КИТ ФЛИНТ – ФРОНТМЕН НА „ПРОДИЏИ“ КОЈ ГИ ПЛАШЕШЕ ГЛЕДАЧИТЕ НА БИ-БИ-СИ И ЕМ-ТИ-ВИ