Клинт Иствуд

Таг
3Вести

КЛИНТ ИСТВУД НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ СНИМА НОВ ФИЛМ НА 90 ГОДИНИ

УЖИВАМ ВО СТАРЕЕЊЕТО, ВЕЛИ КЛИНТ ИСТВУД ОТКАКО НАПОЛНИ 90 ГОДИНИ