книги

Таг
20Вести

ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“ ОРГАНИЗИРА НАТПРЕВАР ВО РАСКАЖУВАЊЕ КНИГИ ЗА ОСНОВЦИТЕ

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ТРАДИЦИОНАЛНО ГИ НАГРАДИ НАЈРЕДОВНИТЕ ЧИТАТЕЛИ

ЛЕКАРОТ АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ОБЈАВИ ДВЕ КНИГИ ПОЕЗИЈА

ТАРАНТИНО ПИШУВА ДВЕ КНИГИ, ЕДНАТА Е ВЕРЗИЈА НА „БЕШЕ ЕДНАШ ВО… ХОЛИВУД“

„АРС ЛАМИНА“ СО ОНЛАЈН КАМПАЊА ЗА ПОТТИКНУВАЊЕ НА ЧИТАЊЕТО КАЈ ДЕЦАТА

ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЛУСТРИРАШЕ НОВИ КОРИЦИ НА КНИГИТЕ НА НЕЈЗИНИОТ ДЕДО ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ

ИЗДАВАЧКАТА КУЌА „АНТОЛОГ“ ОД ДЕНЕС ПОЧНА СО Е-САЕМ НА КНИГА

„ТРИ“ ЛАНСИРАШЕ АПЛИКАЦИЈА ЗА Е-КНИГИ ВО ПЕРИОДОТ НА ИЗОЛАЦИЈА