книжевен фестивал

Таг
2Вести

ДЕВЕТ ПИСАТЕЛИ ОД ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ ДОАЃААТ НА 7. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКА ЛИТЕРАТУРА „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“

ХРВАТСКИТЕ ПИСАТЕЛИ МИЉЕНКО ЈЕРГОВИЌ И АНТЕ ТОМИЌ МЕЃУ ГОСТИТЕ НА 9. „ПРО-ЗА БАЛКАН“