книжевна награда

Таг
3Вести

ДО 1 ЈУЛИ ЌЕ ТРАЕ ШЕСТИОТ КОНКУРС ЗА КНИЖЕВНАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“

КНИЖЕВНАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“ ЗА 2023 ЈА ДОБИ „РИБА ВО(Н) МРЕЖА“ ОД МАТЕВСКА-АТАНАСОВА

ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА „ПЕГАЗ“ ЗА НАЈДОБАР НЕОБЈАВЕН РОМАН