Коко

Таг
3Вести

КОКО ГО СЛАВИ 24. РОДЕНДЕН ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА, ПРВ ОТКАКО СЕ ВРАТИ ОД ХОЛАНДИЈА

КОКО ВЕДНАШ МЕ ПОЗНА, КАКО ДА НЕ СМЕ БИЛЕ РАЗДЕЛЕНИ, ВЕЛИ ЗОО НЕГУВАТЕЛОТ ДРАГАН ТРАЈКОСКИ

БЕЛОНОСЕСТО КОАТИ ВО МАЈ ЌЕ СТИГНЕ ОД СЛОВЕНИЈА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА