коктел

Таг
4Вести

ДИПЛОМИРАВ ПСИХОЛОГИЈА ВО СОЛУН АМА РАБОТАМ КАКО ШАНКЕРКА И КЕЛНЕРКА ОД 15 ГОДИНИ, ВЕЛИ ТЕОДОРА НИКОЛИЌ, ПОБЕДНИЧКАТА НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ЗА БАРМЕНИ

ПАРИСКИ БАР ГО ОДБЕЛЕЖУВА 100. РОДЕНДЕН НА КОКТЕЛОТ „БЛАДИ МЕРИ“

СНУП ДОГ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС СО КОКТЕЛОТ ОД 550 ЛИТРИ