колбаси

Таг
3Вести

РЕГЕНЗБУРГ Е ДОМ НА НАЈСТАРИОТ РЕСТОРАН ЗА ГЕРМАНСКИ КОЛБАСИ НА СВЕТОТ

ГЕРМАНСКИ МЕСАР ОТВОРИ ХОТЕЛ СО КОЛБАСИ НАД КРЕВЕТОТ И ПЕРНИЦИ ВО ФОРМА НА ВИРШЛА