комета

Таг
7Вести

КОМЕТА ПОГОЛЕМА ОД МОНТ ЕВЕРЕСТ БИ МОЖЕЛА ДА СЕ ГЛЕДА СО ГОЛО ОКО СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ

НОВООТКРИЕНАТА КОМЕТА НИШИМУРА БИ МОЖЕЛА ДА БИДЕ ВИДЛИВА СО ГОЛО ОКО ВИКЕНДОВ

ЛЕДЕНА КОМЕТА ЌЕ ПОМИНЕ ПОКРАЈ ЗЕМЈАТА ЗА ПРВПАТ ПО 50.000 ГОДИНИ, ЌЕ БИДЕ ВИДЛИВА И СО ГОЛО ОКО

РЕТКА СНИМКА ОД КОМЕТА ИЗБРАНА ЗА АСТРОНОМСКА ФОТОГРАФИЈА НА ГОДИНАТА

АСТРОНОМИТЕ НА НАСА ЈА СЛЕДАТ НАЈГОЛЕМАТА КОМЕТА ДОСЕГА ОТКРИЕНА

КОМЕТАТА НЕОВАЈС ГО ИМАШЕ НАЈБЛИСКОТО ПОМИНУВАЊЕ ДО ЗЕМЈАТА И ПОВТОРНО ЌЕ СЕ НАЈДЕ НА ОВОЈ ПАТ ЗА 6.800 ГОДИНИ

КОМЕТАТА НЕОВАЈС ПОМИНУВА ПОКРАЈ ЗЕМЈАТА И МОЖЕ ДА СЕ НАБЉУДУВА СО ГОЛО ОКО И ОД МАКЕДОНИЈА