коњ

Таг
2Вести

МАКРОН Ѝ ПОДАРИ КОЊ НА ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ЗА НЕЈЗИНИОТ 70-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ