коњички спорт

Таг
2Вести

ЈАВАЊЕТО КОЊИ ЗА СИЛЈА ДУКОВСКА ПОЧНА КАКО ЗАНИМАЦИЈА ВО ПАНДЕМИЈАТА, ПА ПРЕРАСНА ВО ТРОФЕЕН СПОРТ

АНГЕЛИНА БУЛЕСКА ЌЕ БИДЕ ПРВА МАКЕДОНСКА ПРЕТСТАВНИЧКА НА МЕЃУНАРОДЕН НАТПРЕВАР ВО ГИМНАСТИКА НА КОЊ