конкурс

Таг
15Вести

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД ПРВИОТ СТРИП КОНКУРС ЗА ИСТОРИСКИ ТЕМИ НА БАЛКАНОТ, ФИНАНСИРАН ОД ЕУ

СТРАСТ ЗА ЛУТАЊЕ – ТЕМА НА КОНКУРСОТ ЗА 13. БИЕНАЛЕ НА МЛАДИ УМЕТНИЦИ

МКЦ РАСПИША КОНКУРС ЗА ДИЗАЈН НА ПОСТЕР НА 11. ЗДРАВО МЛАДИ

ТЕАТАР КОМЕДИЈА РАСПИША КОНКУРС ЗА КОМЕДИЈА ОД МАКЕДОНСКИ АВТОР

ТРОЈЦА ОСНОВЦИ НАГРАДЕНИ ЗА НАЈДОБАР КОНЦЕПТ ЗА ВИДЕОИГРА НА ТЕМА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ОБЈАВЕН ПОВИК ЗА МЛАДИ ЗА КРЕИРАЊЕ ВИДЕОИГРИ НА ТЕМА ЕКОЛОГИЈА

КОНКУРС ЗА ВИДЕОКЛИП ОД МЛАДИ ФИЛМАЏИИ ОТВОРЕН ВО ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА ВТОРАТА НАГРАДА „ПЕГАЗ“ ЗА НАЈДОБАР НЕОБЈАВЕН РОМАН

ГРАД СКОПЈЕ СЕКОЈ ДЕН ЌЕ ИЗБИРА НАЈДОБРА СЛИКА ОД СЕДЕЊЕ ДОМА, ЌЕ НАГРАДУВА СО ПО 100 ЕВРА

ИЗБРАНИ ФИНАЛИСТИТЕ НА КОНКУРСОТ ЗА НАЈСМЕШНА ФОТОГРАФИЈА НА ЖИВОТНИ