конкурси

Таг
2Вести

НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА НАЈАВИ ТРИ ИЗЛОЖБИ ДО КРАЈОТ НА 2020 И ДВА КОНКУРСА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ

ОТВОРЕНИ СМЕ ЗА КРИТИКИ И ПОФАЛБИ – СТУДЕНТИТЕ ПО АРХИТЕКТУРА ГИ ИЗЛОЖИЈА СВОИТЕ ПРОЕКТИ