НАПАЃАЧОТ НА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, БЕН, ЌЕ ИГРА ПРОТИВ ЛИВЕРПУЛ ВО КОПАЧКИ ДИЗАЈНИРАНИ ОД МАКЕДОНСКО СТУДИО