Копанки

Таг
2Вести

„КОПАНКИ“ И ДЕТСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ ДО 2134 КОГА БИТОЛА ЌЕ БИДЕ ДОМАЌИН НА ЕВРОВИЗИЈА, КАЖАА НА ОТВОРАЊЕТО НА ФЕСТИВАЛОТ НА МОНОДРАМА

КЛУЧОТ ОД СОБАТА СО БРОЈ 13 ОСТАНА КАКО ПОСЛЕДЕН СУВЕНИР ОД ИЗГОРЕНИОТ ДОМ „КОПАНКИ“