кореографи

Таг
2Вести

САМО СО УПОРНО ВЕЖБАЊЕ СЕ СТАНУВА СВЕТСКИ МОЌЕН, ВЕЛИ РИСИМКИН ЗА ГОСТУВАЊЕТО ВО КИНА

ВЕЧЕР НА МЛАДИ КОРЕОГРАФИ ОД СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ВО МКЦ