корисници

Таг
4Вести

СПОТИФАЈ ГИ ПОКАЧИ ЦЕНИТЕ И ЗА КОРИСНИЦИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

ЕДНА ЧЕТВРТИНА ОД СВЕТСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕКОЈДНЕВНО БИЛА НА ФЕЈСБУК ВО ДЕКЕМВРИ

САМО 3% ОД КОРИСНИЦИТЕ БИ СЕ СОГЛАСИЛЕ НА УСЛОВИТЕ И ПРАВИЛАТА НА ФЕЈСБУК

ТВИТЕР ГИ ЗГОЛЕМИ ТВИТОВИТЕ НА 280 КАРАКТЕРИ, НО ОВА НЕ ВАЖИ ЗА СИТЕ ЈАЗИЦИ