коронамерки

Таг
2Вести

ПРОДАЖБАТА НА КОНДОМИ БЕЛЕЖИ РАСТ ВО ЗЕМЈИТЕ КОИ ГИ ОЛЕСНУВААТ КОРОНАМЕРКИТЕ

ПРЕДЛОЖЕНО ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКА И НА ОТВОРЕНО ПО НОВИОТ РЕКОРД ОД 364 НОВОЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС