Корпорација вагина

Таг
2Вести

„ФАНК ШУИ“, „КОРПОРАЦИЈА ВАГИНА“ И „ЛУФТАНЗА“ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

БЕНДОТ „КОРПОРАЦИЈА ВАГИНА“ ГО ОБЈАВИ СВОЈОТ КОНЦЕРТЕН ФИЛМ „ДАЛИ ОВА Е ЖИВО?“ НА ЈУТЈУБ