Костарика

Таг
2Вести

КОРОНАВИРУСОТ ГИ ЗАТВОРИ И РАЈСКИТЕ ПЛАЖИ НА СРЕДНА АМЕРИКА И КАРИБИ

КОСТАРИКА КАКО ПРИМЕР ЗА СВЕТОТ – УСПЕА ДА СИ ГИ ОБНОВИ ШУМИТЕ ОТКАКО ГИ УКИНА СУБВЕНЦИИТЕ ЗА СТОЧАРСТВО