ковид пасош

Таг
2Вести

ДАНСКА ВЕРУВА ДЕКА ЈА ИМА ПАНДЕМИЈАТА ПОД КОНТРОЛА И СЕ ОТВОРА СО ПОМОШ НА КОВИД ПАСОШИ

ЕВРОПСКА УНИЈА ЌЕ ВОВЕДЕ ДИГИТАЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПАТУВАЊЕ, СИСТЕМОТ ДОПРВА ЌЕ СЕ РАЗВИВА