СО ОБИЧЕН ПРОГЛАС ОД ДАНСКАТА ПРЕМИЕРКА, ФРЕДЕРИК ДЕСЕТТИ СТАНА НОВ КРАЛ НА НАЈСТАРАТА МОНАРХИЈА ВО ЕВРОПА