Крали Марко треилс

Таг
2Вести

КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС ЌЕ СЕ ТРЧА В НЕДЕЛА ПО 10. ПАТ, ПРИЈАВЕНИ 200 УЧЕСНИЦИ ОД 10 ДРЖАВИ

АЛЕКСАНДАР СТОЈКОСКИ НАЈБРЗО СОВЛАДА 67 КИЛОМЕТРИ НА ДЕВЕТТАТА ТРКА КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС