Кралицата Елизабета Втора

Таг
2Вести

ПЕТТАТА СЕЗОНА НА „КРУНА“ ПОЧНУВА ДА СЕ СНИМА ВО ЈУЛИ СО КОМПЛЕТНО НОВИ АКТЕРИ

БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА СЕ РЕНОВИРА ЗА 481 МИЛИОН ДОЛАРИ, ДУРИ И КРАЛИЦАТА ЌЕ МОРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИ