креација

Таг
3Вести

НЕ БЕВ ЛУТА, ТУКУ СРЕЌНА ШТО НЕ СУМ БРЕМЕНА – ВИКТОРИЈА БЕКАМ СЕ ПРАВДА ЗА ИЗГЛЕДОТ НА КРАЛСКАТА СВАДБА

КЕЈТ ТРЕТПАТ ВО ФУСТАН НА ЏЕНИ ПАКАМ ПО ПОРОДУВАЊЕТО

КАКО СЕ ИЗРАБОТУВААТ КРЕАЦИИ – ИЗЛОЖБА ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ