ДОЛГАТА МАСА НА КОЈА ПУТИН ГИ СЕДНА СВЕТСКИТЕ ЛИДЕРИ Е ДЕЛО НА МАЛА ФИРМА ОД ИТАЛИЈА КОЈА ГО ОПРЕМИ ЦЕЛИОТ КРЕМЉ