Кренберис

Таг
6Вести

„КРЕНБЕРИС“ ГО ОБЈАВИ ФИНАЛНИОТ АЛБУМ СО ДОЛОРЕС О‘РИОРДАН – МЕСТО НОВ ПОЧЕТОК, ОВА Е КРАЈ

„КРЕНБЕРИС“ ГО НАЈАВИ ПОСЛЕДНИОТ АЛБУМ НА ПРВАТА ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ДОЛОРЕС О‘РИОРДАН

„КРЕНБЕРИС“ ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ ПО ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА ПОСЛЕДНИОТ АЛБУМ СО ДОЛОРЕС О‘РИОРДАН

ПЕЈАЧКАТА НА „КРЕНБЕРИС“ ПОЧИНАЛА ОД ДАВЕЊЕ ПОД ДЕЈСТВО НА АЛКОХОЛ

„КРЕНБЕРИС“ ГОДИНАВА ЌЕ ГО ИЗДАДАТ ПОСЛЕДНИОТ АЛБУМ СО ДОЛОРЕС О‘РИОРДАН

НЕ ЗНАЕВ ДЕКА „КРЕНБЕРИС“ МУ ПОСВЕТИЛЕ ПЕСНА НА СИН МИ, КАЖА ТАТКОТО НА ЖРТВА НА БОМБАШКИ НАПАД