„Крид 2“

Таг
3Вести

„КРИД 2“ Е ПРВИОТ ФИЛМ ОД ФРАНШИЗАТА „РОКИ“ ШТО ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО КИНА

ДОЛФ ЛУНДГРЕН Е ПОВТОРНО ИВАН ДРАГО ПО 33 ГОДИНИ – НЕ ЖАЛАМ ШТО СЕ ОТКАЖАВ ОД НАУКАТА ПОРАДИ ТАА УЛОГА

СИНОВИТЕ НА АПОЛО КРИД И ИВАН ДРАГО ЌЕ СЕ СООЧАТ ВО РИНГ ВО „КРИД 2“