Крис Мартин

Таг
2Вести

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ ГО ПОВЕЛА НА МЕДЕН МЕСЕЦ И БИВШИОТ СОПРУГ

ГВИНЕТ ПАЛТРОУ СЕ ОМАЖИ ПО ВТОРПАТ, НО ПРВПАТ НАПРАВИ ВЕНЧАВКА