Крис Пајн

Таг
3Вести

КРИС ПАЈН И МАРK РАФАЛО ЌЕ ИГРААТ НОВИНАРИ ВО ФИЛМ ЗА УБИСТВОТО НА КЕНЕДИ

„ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ 4“ ОСТАНА БЕЗ КРИС ПАЈН И КРИС ХЕМСВОРТ

„ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“ ПРВПАТ ЌЕ ГО РЕЖИРА ЖЕНА